Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Війна забрала від нас Захисника України Олександра Бурчака з с.Дерев`янки

Дата: 15.05.2023 16:49
Кількість переглядів: 247

До Шаргородської громади офіційно надійшла гірка та болюча звістка  про те, що з життя пішов воїн Збройних Сил України, наш земляк Олександр Бурчак, 31.03.1985 року народження з села Дерев`янки.

З перших днів війни Олександр став на захист України від російського ворога, брав участь у бойових діях в найгарячіших точках фронту.

Старший сержант Олександр Бурчак виконував завдання гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецького роти.

Після надважкого поранення міцний духом воїн вижив і боровся за життя з усіх сил. Проте, 14.05.2023 року серце оборонця України, на жаль, зупинилось.

Без люблячого чоловіка залишилась дружина, без надійного батьківського плеча - двоє синів, без захисника – усі ми.

Побратими згадуватимуть Олександра, як позитивного та жартівливого друга і брата, завжди зосередженого, безстрашного та міцного в бою воїна.

Усі ми завжди пам’ятатимемо його як вірного сина своєї країни, щиру та життєрадісну людину.

Висловлюємо щирі співчуття з приводу непоправної втрати рідним та близьким оборонця України. Розділяємо біль та гіркоту утрати.

Вічна пам’ять Герою, який став тепер нашим Ангелом-охоронцем!

Герої не вмирають!

 

Сьогодні, 15 травня 2023 року, тіло воїна повертається до рідного дому в с.Дерев’янки. Просимо жителів громади зустріти Героя з усіма відповідними почестями.

Траурна колона рухатиметься від арки «Шаргород», далі центральною вулицею міста до домівки воїна, орієнтовно о 19.00-19.30 год. (час може змінюватись).

 

16.05.2023 року об 11.00 год. загиблого Оборонця України проводитимуть в останню путь. Прощальна панахида відбудеться о 12.00 год. в храмі Святого Юрія Переможця села Гибалівка.  

Похоронять Олександра на Алеї Героїв Шаргородського кладовища.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора