Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято музики і таланту

Дата: 16.05.2023 14:01
Кількість переглядів: 119

Нещодавно в залі Шаргородської школи мистецтв імені М.Леонтовича було проведено у прямому ефірі  концерт солістів-інструменталістів: Іщука Назарія (4 рік навчання елементарного підрівня, клас гітари), володаря Гран-Прі, лауреата 1-х та 2-х премій у восьми міжнародних та шести  всеукраїнських конкурсах (викладач Інна Захарчук)  та Дудко Олександри (5 рік навчання базового підрівня, клас ударних інструментів), лауреата 3-ї премії обласного конкурсу (викладач Павло Чайковський).

Концерт пройшов у гарній родинній атмосфері, панувала музична аура.

Назарій  Іщук показав високу майстерність та продемонстрував по п’ять творів на класичній  та акустичній гітарі, порадувавши глядачів цікавою новою ударною  технікою гри на гітарі  фінгерстайл.

Солістка Олександра Дудко продемонструвала чудову техніку гри  на ксилофоні.

Далі ансамбль гітаристів виконали  запальний "Іспанський народний танець", " Білу румбу" та " Попурі на теми українських народних  пісень..." (керівник Захарчук І.В., Мельник С.В.).                                   

На завершення концерту начальник відділу культури і туризму Шаргородської міської ради Тетяна Янчурська та директор музичного закладу Олена Цибульська подякували солістам за чудовий концерт і вручили на згадку подарунки, солодощі й квіти. А викладачі  отримали подяки за свою високу професійну педагогічну майстерність.

Всі бажаючі можуть подивитись повну версію концерту за посиланням https://www.facebook.com/profile.php?id=100027451824074 

Відділ культури і туризму міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора