Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородська громада попрощалась з воїном ЗСУ Олександром Бурчаком

Дата: 16.05.2023 16:48
Кількість переглядів: 238

Все частіше ми проводжаємо в останню дорогу наших захисників, більшає живих квітів на  могилах полеглих воїнів ЗСУ. На наших очах не встигають висихати сльози, а в серцях назавжди оселяється біль і смуток.

Сьогодні Шаргородська громада попрощалась із військовослужбовцем Олександром Петровичем Бурчаком, 1985 року народження, з села Дерев’янки.

Олександр народився у селі Гибалівка, тут навчався у школі. Його знали чимало людей, з багатьма  товаришував, був активною та дієвою людиною.  

Разом з дружиною Інною виховував двох чудових синів.

Боліла йому доля рідної держави, тому й став до лав Збройних Сил України з перших днів повномасштабного вторгнення ворога на українську землю. Всім серцем мріяв звільнити свою Батьківщину від окупанта.

Старший сержант Бурчак Олександр проходив службу на посаді гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу, був вірним військовій присязі до останнього свого подиху.

На всій лінії фронту наші воїни ведуть титанічну боротьбу з ненависним ворогом. В одному з таких боїв Олександр отримав важке поранення, після якого так і не зміг одужати. 14.05.2023 р. боєць помер.

Учора ми усією громадою зустрічали тіло воїна, а сьогодні проводжали навіки, в останню дорогу. Похоронили оборонця на Алеї Героїв Шаргородського кладовища.

Спочивай в мирі, дорогий наш воїне!

Вічна пам'ять!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора