Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Марафон «Об’єднуємося заради Перемоги» продовжується

Дата: 17.05.2023 14:24
Кількість переглядів: 124

За рік війни, фактично, кожен українець відчув гіркоту втрати: батька, сина, брата, маму, доньку, сестру, друга, сусіда, колегу, односельчанина чи просто знайомого. Але великий український народ непереможний! Наша зброя – доброта, чесність, справедливість та жага до волі і незламності! А тому, з метою підтримки воїнів Збройних Сил України, відповідно до розпорядження міського голови, 14 травня 2023 року продовжився благодійний марафон  «Об’єднуємося заради Перемоги».

Цього разу до заходу долучились маленькі промінчики сонечка - наша радість, наші діти, вихованці Шаргородського закладу дошкільної освіти №1 «Сонечко» Шаргородської міської ради зі своєю творчістю.

Свої музичні номери дарували слухачам учні Шаргородського ліцею та Шаргородського ліцею №1 Шаргородської міської ради, а також народний аматорський ансамбль української пісні «Горлиця» будинку культури с. Дерев’янки, керівник Галина Вакар. Особливим був також виступ муніципального духового оркестру КО «Шаргородського центру культури і дозвілля» Шаргородської міської ради, керівник Павло Чайковський.

Щиро дякуємо за участь та підтримку  працівникам закладу харчування, керівником якого є підприємець Шаповал Інна Петрівна. Господині пригощали своєю випічкою: пиріжками, круасанами, кексами  та компотом власного виробництва.

Дякуємо кожному за копійку, гривню та сотню, які допоможуть нашим воїнам, адже разом ми сила. Спільними зусиллями було зібрано 17473 грн.

А нашим захисникам дякуємо за кожен світанок і за кожен вечір, за їхню незламність та мужність, сміливість та стійкість. Разом до перемоги, разом ми сила!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора