Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний марафон на підтримку Збройних Сил України «Об’єднуємося заради Перемоги»

Дата: 23.05.2023 19:21
Кількість переглядів: 374

Ворог обстрілює нас ракетами, а ми продовжуємо працювати та підтримувати наших воїнів. Українці об’єднуються, зосереджуючи свою увагу на своїй культурі, мові та історії. Україна – це держава зі славним, величним і водночас  трагічним  минулим  і страшним сьогоденням.

Усім варто пам’ятати, що ми - голос своєї держави і творці майбутнього. Тому, з метою підтримки воїнів Збройних Сил України ми продовжуємо проведення благодійного марафону «Об’єднуємося заради Перемоги», який відбувся 21 травня.

Своїми музичними номерами та чудовим виконанням порадував вчительський ансамбль «Сузір’я» (керівник Яна Новіцька) Плебанівського ліцею (директор Людмила Мокра) та закладу дошкільної освіти (завідуюча Зоя Соколова), до них приєдналися учні та дошкільнята.

Педагогічні працівники та вихованці Носиківської гімназії (директор Василь Пишняк) порадували своїми піснями всіх присутніх.

Соліст центру культури і дозвілля Шаргородської міської ради Олександр Затурський розчулив присутніх своїм виконанням.

Та, як завжди, свої чудові твори виконав на благодійному заході Муніципальний духовий оркестр КО «Шаргородського центру культури і дозвілля» Шаргородської міської ради, керівником якого є Павло Чайковський.

За сприяння в проведені благодійної акції дякуємо ФОП Ользі Ковальській, господині ресторану «Імперіал». Працівники закладу пригощали кожного, хто вносив пожертви до скриньки пиріжками, круасанами, кексами, булочками власного виробництва.

Спільними зусиллями було зібрано  19 тис. 865 грн.

Хай Бог оберігає наших захисників. Україна вистоїть і покаже всьому світу, як треба захищати свою Батьківщину.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора