Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся звітний концерт Шаргородської школи мистецтв імені Миколи Леонтовича

Дата: 25.05.2023 09:19
Кількість переглядів: 145

Нещодавно  відбувся звітний концерт Шаргородської школи мистецтв імені Миколи Леонтовича – важлива та відповідальна подія для учнів школи, їхніх батьків та викладачів. Захід зібрав у залі центру культури і дозвілля велику кількість шанувальників та прихильників талантів юних шаргородських музикантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у світ музичного мистецтва.

Вокальні та інструментальні ансамблі, хори, солісти, дуети, танці  – концертна програма була побудована таким чином, аби познайомити присутніх з усіма музичними інструментами, грі на яких сьогодні можна навчитися у стінах школи, та усіма її художніми колективами. Звітний концерт школи мистецтв подарував присутнім зустріч із талановитими музикантами та вокалістами – переможцями обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів виконавської майстерності. У фойє була розміщена виставка художніх робіт випускників 2022-2023 навчального року, яка вразила всіх присутніх своєю професійністю…

Школа мистецтв є місцем, де учні не лише навчаються різноманітним мистецьким дисциплінам, але й діляться своїми почуттями, емоціями і ідеями. Цей звітний концерт є важливою подією, коли діти могли  продемонструвати свої досягнення. Звук музики, рух танцю, кольори візуального мистецтва - все це створює незабутню атмосферу, що заповнює наше серце радістю та захопленням. Про це сказала у своїй промові під час звітного концерту директор Шаргородської школи мистецтв ім. М Леонтовича Олена Цибульська. Вона також подякувала міському голові Володимиру Барецькому за підтримку і сприяння розвитку Шаргородської школи мистецтв.

По закінченні концерту міський голова Володимир Барецький подякував всім присутнім за підтримку та зацікавленість. Побажав щоб цей звітний концерт став початком нових досягнень і звершень для учнів.

До вітального слова також доєдналась начальник відділу культури та туризму міської ради Тетяна Янчурська. Вона подякувала всім організаторам, учасникам  за гарний звітний концерт та особливою подякою відзначила  викладачів, які безмежно присвячені своїй роботі і допомагають учням розкрити їхній талант.

Нехай наше спільне партнерство продовжує процвітати та приносити радість через мистецтво нашій громаді.

Відділ культури і туризму міської ради 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора