Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Клуб активного довголіття «Калинове намисто» прийняв участь у майстер - класі з виготовлення сувенірів «Чарівна джутова нитка»

Дата: 31.05.2023 13:12
Кількість переглядів: 80

Українські майстрині широко використовують джут для створення декоративних та практичних речей. Вироби із джутової нитки  виглядають затишно, допомагають створити теплу атмосферу в будь-якому приміщенні.

Нещодавно працівники КУ Центр надання соціальних послуг та учасники клубу  активного довголіття «Калинове намисто» прийняли участь у майстер-класі з виготовлення сувенірів «Чарівна джутова нитка».

Захід проведений за участю директора комунальної  установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради Людмили Каспрук, директора комунальної організації «Шаргородський музей образотворчого мистецтва» Шаргородської міської ради Оксани Вихристюк, зберігача фондів музею Юлії Михалко, працівників КУ Центр надання соціальних послуг та громадян поважного віку,  членів клубу активного довголіття «Калинове намисто».

Майстер – клас по виготовленню сувенірів з джутової нитки провела майстриня Ілонна Михалко, військовий службовець Збройних Сил України, яка на даний час перебуває у відпустці, жителька м.Шаргород.

Ілонна Михалко ознайомила учасників заходу з технологією виготовлення сувенірних виробів з джутової нитки.

Учасникам було запропоновано виготовити сувеніри власними руками, які прикрасять їх інтер’єр або стануть чудовими подарунками.

Захід, проведений в теплій атмосфері,  сприяє розвитку художнього смаку, творчих здібностей, розвитку навичок точності, акуратності, емоційного настрою, виховує повагу і турботу до друзів та близьких.

Під час зустрічі учасники заходу та члени клубу «Калинове намисто» активно спілкувалися, ділилися враженнями від власноруч виготовлених сувенірів, співали патріотичних пісень.

 

Для людей поважного віку подібні зустрічі – це природня потреба до спілкування, до спільної діяльності, до позитивних вражень. На зустрічах вони відчувають повноту життя, відчувають себе потрібними для громади: вони оздоровлюються, зміцнюються в своїй вірі, в своїх силах.

КУ Центр надання адміністративних послуг

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора