Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збережемо дороги разом!

Дата: 06.06.2023 10:51
Кількість переглядів: 59

Відділ житлово-комунального господарства та екології  Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального  господарства, екології та комунальної власності Шаргородської міської ради  інформує наступне.

З настанням, в період з червня по вересень, погодно кліматичних умов, за яких експлуатація великовагових та великогабаритних транспортних засобів може призвести до значного пошкодження, руйнування автомобільних доріг загального користування (денна пора доби,  коли температура  повітря вище +28),  встановлюється  режим обмежень  у дорожньому русі автомобільними дорогами загального користування великовагових  або  великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн з 9-00 год. до 22 -00 год. 

Крім  транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних швидкопсуючих вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Враховуючи зазначене просимо водіїв вантажних автомобілів неухильно дотримуватись даних вимог з метою збереження цілісності доріг та дорожнього покриття.

Дякуємо за розуміння!

Управління містобудування, архітектури, ЖКГ,

екології та комунальної власності міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора