Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщині відбулась обласна акція «Час не марнуй – здоров’я пильнуй!»

Дата: 08.06.2023 16:51
Кількість переглядів: 91

Сьогодні, 08 червня 2023 року, на центральній площі міста Шаргород відбулась обласна акція «Час не марнуй – здоров’я пильнуй!».

Даний захід відбувся за ініціативи Вінницької обласної військової адміністрації та за підтримки народного депутата України Ірини Борзової.

Шаргородці мали можливість безкоштовно перевірити стан свого здоров’я, як у спеціалістів обласного центру, так і у медиків Шаргородського Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Загалом до медичних працівників, які працювали на медичних локаціях, сьогодні звернулось 855 осіб.

Жителі та гості нашої громади отримали кваліфіковану медичну консультацію лікаря-ендокринолога (звернулось 65 осіб), лікаря-дерматолога-онколога (звернулось 118 осіб), двох сімейних лікарів (80 звернень).

Окрім того, усі бажаючі мали змогу пройти різноманітні медичні дослідження. Наприклад, можливістю зробити кардіограму скористались 40 осіб. 92 жителям нашої громади було перевірено рівень цукру в крові.

Працював також на окремій локації обласний СНІД-центр. До них звернулось 68 осіб (дослідження на гепатит).

Пацієнти, яким потрібна була особлива підтримка та увага, отримали від обласної військової адміністрації гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів та медзасобів.

Чимала активність відвідувачів була біля локації, де можна було отримати щеплення від COVID-19 та ін.. Загалом щеплення отримали 151 особа.

Виконавчий апарат міської ради щиро дякує усім організаторам такого важливого для людей заходу. Нехай Ваше добро повертається до Вас сторицею!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора