Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина втратила захисника України Дмитра Жмудя з села Носиківка

Дата: 09.06.2023 09:11
Кількість переглядів: 371

З великим сумом сповіщаємо, про те, що війна забрала від нас ще одне молоде життя. На фронті загинув воїн ЗСУ, житель села Носиківка Жмудь Дмитро Петрович, 30.10.1995 року народження.

Старший стрілець механізованого відділення бойової машини, старший солдат Дмитро Жмудь з 26.05.2023 року вважався зниклим безвісти поблизу населеного пункту Богданівка Донецької області, де точились жорстокі бої. Тіло полеглого бійця  евакуювали  і станом на  08 червня 2023 року констатовано загибель захисника України.

В перший день повномасштабного вторгнення окупанта на нашу землю Дмитро  вирушив на фронт протистояти ворогу. Хоробрий, наполегливий та щирий, люблячий син та брат, вірний друг. У жовтні цього року йому виповнилося б 28 років.

Без найріднішої людини залишились батьки, сестра та брат.

Його смерть стала великою втратою для родини, друзів, і всієї Шаргородської громади. На одного мужнього бійця стала біднішою наша армія, на одну прекрасну людину стали багатшими небеса.

Низько схиляємо голови перед пам’яттю Героя, який, не шкодуючи молодого життя, боронив Батьківщину.

Висловлюємо співчуття всім рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Сумуємо разом з ними, підтримуємо в годину скорботи.

Вічна пам’ять!

Герої не вмирають!

Про дату і час поховання воїна буде повідомлено додатково.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора