Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина провела в останню дорогу воїна ЗСУ Дмитра Жмудя

Дата: 10.06.2023 20:47
Кількість переглядів: 348

З першого дня повномасштабної війни Дмитро Петрович Жмудь із села Носиківка присвятив себе захисту рідної землі від окупанта.

Старший солдат Дмитро ніс службу самовіддано, даючи гідну відсіч окупантам,  мріяв про перемогу і мир, був вірним своїй Україні до останнього подиху.

Наприкінці травня місяця цього року зв'язок із воїном обірвався.  08 червня на Шаргородщину надійшла трагічна звістка про його загибель під час бою з ворогом.

Молодий, енергійний, перспективний чоловік, який мав би планувати та будувати своє майбутнє та ворог відібрав його у нас. Ніколи цього не пробачимо!

Сьогодні, 10 червня 2023 року, Шаргородська громада провела полеглого Героя в останню дорогу. Похоронили воїна на Алеї Героїв Шаргородського кладовища.

Біль і горе, бо гинуть найкращі сини Української Держави. Та вони обов’язково зустрінуть перемогу України разом з нами, тільки уже на небесах. А усі ми завжди  пам’ятатимемо, якою неймовірно високою ціною дістається нам свобода. Завжди будемо в неоплатному боргу перед загиблими  захисниками.  

Вічна пам'ять та слава оборонцеві рідної землі!

Герої не вмирають!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора