Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщині відбувся дитячий шахово-шашковий турнір серед учасників табору денного перебування «Гармонія» при БДЮТі Шаргородської міської ради

Дата: 23.06.2023 16:11
Кількість переглядів: 93

В  Шаргородському Центрі культури і дозвілля  22 червня 2023р. відповідно  до  плану роботи клубу  любителів гри в шахи та шашки, відбувся  дитячий шахово – шашковий  турнір серед учасників табору денного перебування «Гармонія» при будинку дитячої та юнацької творчості  Шаргородської міської ради (директор Буряк Ю.І.)                                                                                                        

У змаганнях  взяли участь 13 дітей віком від 7 до 13 років, серед яких були тимчасово переміщені діти з Херсона та Волині.

Директор Центру культури і дозвілля Роман Підпалюк, як ведучий заходу, тепло привітав всіх учасників змагань та хвилиною мовчання розпочав захід, таким чином вшановуючи День скорботи та пам’яті жертв війни в Україні.

Словами привітання до учасників звернувся координатор громадської організації "Ми - вінничани"  Олександр Стус, який у своїй промові звернув увагу на роль спортивно-масових  заходів, відмітив  що  маленькі перемоги дітей є невід'ємною складовою нашої неминучої великої Перемоги. Побажав учасникам приємних вражень, бійцівського запалу  та перемоги.

          Судді змагань Анатолій Ковтун та В’ячеслав Козак ознайомили  учасників з правилами та умовами турніру. За результатами набраних очок місця розподілилися таким чином:

У шашковому турнірі:                                                                    

І  місце – Анастасія Байдацька,  

ІІ  місце – Еріка Шакуа,

ІІІ місце - Вероніка Хужемурова.

 

У шаховому турнірі:

 І  місце –  Вікторія Прокопчук,

 ІІ  місце –  Богдан Байдацький,

 ІІІ місце – Дамір Халмурадов.

 

По завершенню змагань Роман Підпалюк подякував всім учасникам та любителям гри в шахи і шашки за участь у  турнірі, побажав усім мирного неба та нагородив медалями, грамотами і подяками Шаргородського Центру культури і дозвілля Шаргородської міської ради. Від координатора громадської організації «Ми – вінниччани» Олександра Стуса переможці змагання отримали медалі та пам’ятні сувеніри, а всі учасники турніру – солодкі призи і гарний настрій. 

Клуб любителів гри в шахи та шашки відкритий для усіх бажаючих, незалежно від рівня гри та віку. Не зволікайте та приєднуйтеся! Із задоволенням чекаємо вас в Шаргородському Центрі культури і дозвілля Шаргородської міської ради.

Відділ культури і туризму міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора