Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний марафон на підтримку Збройних Сил України «Об’єднуємося заради Перемоги»

Дата: 26.06.2023 12:59
Кількість переглядів: 90

Сьогодні ми з вами переживаємо важкі часи. Саме у цей складний період для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Саме тому ми продовжуємо проведення  благодійного марафону  «Об’єднуємося заради Перемоги»  на підтримку Збройних Сил України, земляків-захисників, мужніх воїнів, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.

Наші військові щоденно виборюють для нас перемогу із зброєю в руках, ми ж, ведемо боротьбу на культурному фронті. Бо тільки з передачею від покоління до покоління культурних цінностей та надбань нашого народу ми продовжуємо жити як нація та розвиватися. І тепер мусимо належно тримати як військову, так і культурну оборону нашої держави, щоб ще більше згуртувати український дух.

Усі виручені кошти передаватимуться на потреби ЗСУ. Допомога військовим – це найактивніше питання сьогодення.

Цього разу до благодійного заходу долучився сімейний дует у складі Дениса та Інни Главацьких, муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради, солісти: Олександр Затурський, Володимир Солодун та народний аматорський чоловічий ансамбль «Шаргород» Шаргородського центру культури і дозвілля; солісти будинку культури с.Перепільчинець: Наталія Гринь, Анастасія Московкіна (внутрішньо-переміщена особа, яка тимчасово проживає в с. Перепільчинці), Максим Красінський, Дар’я Гринь. В заході також прийняли участь аматор  сцени з села Будне: тріо у складі Артура Семенюка, Оксани Магдалюк і Оксани Зелінської та місцеві школярі: Осадчук Маргарита, Козак Алла, Кушнір Карина. Особливим був виступ Оксани Бачинської, яка не змогла стояти осторонь доброї справи і проявила власну ініціативу щодо виступу у марафоні.

Щиро дякуємо за участь та підтримку смаколиками працівникам супермаркету «Коровай» на чолі з Миколою та Галиною Косовськими. Спільними зусиллями було зібрано 14 тис. 210 грн.

Дякуємо усім, хто долучився до благодійного марафону, бо в єдності наша сила і спільно ми переможемо. А кожному, хто сьогодні в строю боронить нашу землю від російського окупанта - безмежна вдячність!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора