Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять воїну ЗСУ Олегу Бригиді

Дата: 28.06.2023 16:29
Кількість переглядів: 154

Сьогодні Шаргородська громада провела в останню дорогу українського бійця, захисника рідного краю Олега Михайловича Бригиду, 1999 року народження.

Рішення піти на фронт та захищати Україну Олег ухвалив ще у час проведення АТО/ООС. Він хотів зробити все від нього залежне, щоби Україна була звільнена від проклятого ворога. Мріяв повернутися додому та разом із дружиною ростити двох донечок у вільній та незалежній державі.

На превеликий жаль, 25 червня 2023 року старший механік – водій танкової роти механізованого батальйону, молодший сержант Олег Бригида від отриманих у бою поранень помер.

Вчора усі ми зустрічали Героя живим коридором, стоячи на колінах.  Сьогодні жителі Шаргородської громади зібрались в селі Слобода-Шаргородська, щоб віддати данину шани та пам’яті Героєві.

Прощання відбулось у Санктуарії Страстей Господніх міста Шаргород.

Похоронили воїна на Шаргородському кладовищі, на Алеї Героїв.

 

Біль і горе переповнює кожного з нас. Лютий ворог відбирає життя найкращих українських синів та дочок. Тепер наші воїни йтимуть до Перемоги разом з нами, берегтимуть нас з небес.  А Україна неодмінно розіб’є ворога, бо перемагає той, хто захищає рідну землю.

Ми пам’ятатимемо і вшановуватимемо кожного, хто виборював вільну Україну ціною власного життя. Завжди будемо в неоплатному боргу перед полеглими Героями.

Вічна пам'ять!

Герої не вмирають!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора