Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники КУ Центр надання соціальних послуг взяли участь у майстер-класі по плетінню кашпо із ротангу

Дата: 30.06.2023 09:22
Кількість переглядів: 56

Плетіння, як вид прикладного мистецтва, давно відоме заняття, в сучасному суспільстві знайшло своє звучання завдяки використанню в якості основного робочого елемента – ротангу.

Плетені речі користувалися популярністю за всіх часів. Тільки раніше застосовували бересту, лозу, вербові гілки, а тепер їх замінюють звичайною газетою, журнальними і офісними листами, ротангом та іншими матеріалами.

29 червня 2023 року працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради  взяли участь у майстер-класі по плетінню кашпо із ротангу.

Захід проведений за участю начальника відділу культури і туризму Шаргородської міської ради Тетяни Янчурської, директора комунальної  установи «Центр надання соціальних послуг» Шаргородської міської ради Людмили Каспрук, директора комунальної організації «Шаргородський музей образотворчого мистецтва» Шаргородської міської ради Оксани Вихристюк, працівників КУ Центр надання соціальних послуг та відділу культури і туризму Шаргородської міської ради.

Майстер-клас по плетінню кашпо із ротангу провела Оксана Вихристюк -директор музею.

Створення будь-якого виробу починається з підготовки матеріалів.

Для плетіння кашпо був використаний  штучний ротанг, тому що цей матеріал набагато зручніший у використанні, особливо для новачків, а також пластикові відра.

Учасники заходу з нетерпінням чекали цього творчого процесу. Отримавши заздалегідь підготовлені заготовки (ротанг та відра), усі завзято поринули в роботу. В процесі виготовлення кашпо учасники проявили свої творчі ідеї, креативність та індивідуальне бачення виробу.

Всім учасникам майстер-класу дуже сподобалося своїми руками виготовляти кашпо із ротангу, тож усі залишилися задоволені результатами своєї праці. Учасники заходу висловили побажання, щоб таких заходів було більше і що вони з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі.

КУ Центр надання соціальних послуг

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора