Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Об’єднуємося заради Перемоги

Дата: 03.07.2023 14:01
Кількість переглядів: 95

Вже вкотре ми проводимо наш захід, який має на меті підтримку Збройних Сил України - захисників, мужніх воїнів, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.

Не забувайте ні на хвилину тих, хто стримує цю лють власним життям! Відважні молоді воїни, наші земляки, стали символом гідності, кожен з них вчиняє щоденний подвиг, захищаючи нас від насилля та несправедливості. Кожному, хто сьогодні в строю і боронить нашу землю від російського окупанта - безмежна вдячність та низький уклін!

У благодійному марафоні  «Об’єднуємося заради Перемоги», цієї неділі, 2 липня, прийняли участь наш неперевершений муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради,   солісти будинку культури с.Носиківка: Яна Свитко, Соломія Стахова, Анастасія Марчук, Юлія Зелінська та Анастасія Свитко; солісти будинку культури с. Плебанівка: Ліза Добровольська, Людмила Салямон, та Вікторія Юрчик, яка виконала глядачам пісню під власний гітарний супровід, аматори сцени будинку культури с.Лозова та  клубу с.Теклівка, а саме: Валентина Гаврилюк Микола Килівник, Альона Байда, Іван Дончак, Іванна Олійник, Марія Сокіл та народний аматорський ансамбль народної пісні (керівник Ольга Бак).

Спільними зусиллями було зібрано 13 тис. 679 грн..

«Україна обов’язково переможе!» - ця фраза є лейтмотивом, молитвою, єдиним бажанням і єдиним поривом на благодійному концерті на підтримку ЗСУ.

Українська пісня, відома сьогодні всьому світові, є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Ми впевнені, вже скоро наша пісня зазвучатиме по-новому- пісня України, яка перемогла.

Українські воїни, ви – наша гордість, взірець мужності й самопожертви! Ви непорушна стіна між страхіттям війни й життям мирних людей! Сили вам, наснаги та Божого проведення!

«…І на оновленій землі врага не буде, супостата,

 а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі…»

Т.Шевченко

  СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора