Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась робоча зустріч з питань протидії торгівлі людьми

Дата: 07.07.2023 09:24
Кількість переглядів: 70

6 липня 2023 року у Шаргородській міській територіальній громаді в рамках проєкту «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області» у співпраці з Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА та обласною правозахисною організацією «Джерело надії» було проведено робочу зустріч.

В даній зустрічі взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Артем Соляник, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Шаргородської міської ради Ніна Михайлик, представники соціальних служб громади та інших суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Основною метою зустрічі було обговорення посилення комплексного реагування задля захисту найбільш вразливих внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення, постраждалого від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства, та осіб, права яких було порушено внаслідок війни.

В ході зустрічі належна увага приділялась питанням тісної співпраці громадського та державного секторів, та, зокрема, ролі територіальної громади у сфері протидії та запобігання торгівлі людьми, експлуатації та гендерно зумовленому насильству, потребам та проблемам напрацювання механізму протидії.

У Шаргородській міській територіальній громаді з початку 2023 року випадків, які містять ознаки торгівлі людьми, не було.

Фахівці соціальних служб громади поінформовані та обізнані в цьому напрямку. Постійно проводять профілактично-інформаційні заходи з населенням, які спрямовані на запобігання виникненню подібних ситуацій.

КУ Центр надання соціальних послуг

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора