Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти Героїв-Захисників відпочивали на Прикарпатті

Дата: 11.07.2023 09:15
Кількість переглядів: 84

45 юних шаргородців – дітей наших Героїв-Оборонців України  9 днів відпочивали  в мальовничому куточку нашої квітучої України на Івано-Франківщині.

Фінансові та організаційні питання взяла на себе Шаргородська міська рада. Не стояли осторонь і меценати, до яких міська рада зверталась в час  підготовки даної поїздки.

Отже, 9 днів на Прикарпатті… Насамперед це неперевершена краса української природи, яскраві емоції, спілкування, нові відчуття та незабутні  враження, а ще – можливість хоча б на деякий час відволіктись від реалій війни, яка посіяла гіркоту та смуток  у серця наших дітей.

Звичайно, з відпочиваючими дітками, на базу відпочинку поїхали медичні працівники, педагоги та працівники галузі культури нашої громади. Вони зробили все можливе, аби не тільки забезпечити безпеку дітей, а й урізноманітнити та наситити їх вільний час. Вранішня зарядка, купання в басейні та чанах, сауна, волейбол, теніс, спортивні змагання з шашок (з церемонією нагородження переможців та учасників) і, звісно ж, колоритний карпатський чай з медом – усе це та багато іншого проведений разом час насичувало міксом нових яскравих фарб.  

Для відпочиваючих було організовано екскурсії до «ГуцулЛенду» та  «Динопарку», діти побували у «Будинку велетня» та «Перевернутому будиночку». І хоча у дні походів погода випробовувала дітей дощем, це не завадило їм отримати незабутні враження, зануритись у світ чогось нового,  відвідати усі куточки парку, заглянути у кожну кімнату та, не помічаючи примх погоди, насолодитись красою українських Карпат.

Відведений час «збіг» досить швидко. На сьогоднішній день, діти уже вдома. Вони привезли з собою багаж нових знайомств, досвіду та заряд позитиву. Тож нехай цей відпочинок буде для вас, дорогі діти, приводом для радості і гарних спогадів, а також нагадуванням про те, наскільки дивовижною та щедрою на красу є наша незалежна Україна.

Міська рада вдячна усім, хто прийняв активну участь в організації цієї поїздки. Роботу по оздоровленню дітей наших Захисників буде продовжено.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора