Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина спортивна

Дата: 14.07.2023 15:57
Кількість переглядів: 143

Сьогодні на площі біля міської ради відбулась церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України з нагоди проведення XVII (17) літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю  2023 року у м.Морібор (Республіка Словенія), який розпочнеться 23 липня.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість воїнів, полеглих  за Україну в боях з ворогом.

Спортивну спільноту Шаргородщини привітав міський голова Володимир Барецький, побажав усім здоров’я, наснаги та гарних спортивних результатів.         

Також усіх присутніх привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступник голови ВНОК України у Вінницькій області Артем Соляник.

Почесне право підняти Прапор України та Олімпійський Прапор було надано Ігорю Ковтуну та Максиму Жигарову – багаторазовим чемпіонам України з боксу, фіналістам ЧЄ, членам Олімпійської збірної України з боксу та юним представницям спортивного руху Шаргородщини Вікторії Жмудь і Софії Копитко.

Почесні гості - Артем Базюк – майстер спорту України з боксу, президент федерації з боксу Жмеринського району, член ВНОК України у Вінницькій області та Ігор Ковтун, спільно з Артемом Соляником, від імені голови ВНОК України у Вінницькій області Сергія Борзова,  вручили юним спортсменам відділення боксу, волейболу, футболу  та їх наставникам пам’ятні сувеніри.

Шаргородщина пишається талановитою молоддю громади та їхніми здобутками.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора