Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо благодійний марафон на підтримку Збройних Сил України «Об’єднуємося заради Перемоги»

Дата: 24.07.2023 16:23
Кількість переглядів: 132

На жаль, війна продовжується, та кожен з нас, понад усе, мріє про Перемогу. Всі знають, якою складною є  сьогодні війна, якими важкими зусиллями дається шлях до перемоги та, незважаючи на все  -  працюємо на культурному фронті, щоб допомогти нашим воїнам.

23 липня 2023 року ми продовжили проведення  благодійного марафону  на підтримку Збройних Сил України «Об’єднуємося заради Перемоги».  

До нашого  благодійного заходу долучились  незамінний  муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради під керівництвом  Павла Чайковського; солісти будинку культури села Івашківці Людмила Моцна, Юлія Захандревич та Юлія Мельник; солісти будинку культури с. Козлівка Аліна Завальнюк, Вікторія Вагратюк, Юлія та Дарина Шаргало; читці клубу села Пасинки Ангеліна Гаврилюк та Ярослава Мудра та  солісти  Шаргородського центру культури і дозвілля Любов та Маргарита Шевчук.

Поважними гостями на благодійному заході були народний артист України, художній керівник Київського академічного вокально -хореографічного ансамблю «Україночка», наш земляк із села Копистирин Віталій Юхименко та його колега із  міста  Київ - Микола Білий,  у виконанні яких під гучні оплески глядачів прозвучали ряд патріотичних та українських народних пісень.

Щиро дякуємо за участь у  марафоні працівникам  кафе «Бонжур», які частували людей, що вносили пожертви до скриньки своєю випічкою: смаженими та печеними  пиріжками та керівнику даного закладу Блаху Олегу Євгенійовичу.

Спільними зусиллями було зібрано  13 678 грн., які будуть знову передані до міської ради і  використані на потреби наших воїнів – земляків.

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна – війна. Та, разом ми сила і, разом ми сильні: хтось зі зброєю в руках, хтось плете чи шиє, хтось тушкує, смаже чи пече і кожен з нас надає свою посильну допомогу у наближенні Перемоги, адже, недарма фраза «Україна обов’язково переможе» - була чи не єдиним бажанням та молитвою  на даному благодійному заході.

То ж, спільними зусиллями ми стали ще ближче на один крок до Перемоги.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора