Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захисники України та їхні родини повинні відчувати нашу підтримку та турботу

Дата: 25.07.2023 11:20
Кількість переглядів: 464

Сьогодні, 25 липня 2023 року, секретар міської ради Катерина Кедик зустрілась з воїном Збройних Сил України Сергієм Потремаєм з села Плебанівка, якого Україна не так давно повернула з російського полону.

Під час спілкування обговорювались питання, які турбували Захисника. Наразі Сергій перебуває вдома, але подумки – зі своїми побратимами. Він, як і до полону, не стоїть осторонь, бо усім серцем відчуває, що потрібен рідній Україні, своїй громаді. І, як сказав сам Захисник: «Україна неодмінно переможе! Усе буде добре!».

Катерина Станіславівна подякувала воїну за захист рідної землі, мужність та витримку, побажала здоров'я, перемоги та миру!

 

Також сьогодні відбулась зустріч з родиною полеглого Захисника-Героя Руслана Коров’янка, які спільно з Сергієм Потремаєм та працівниками міської ради взяли участь у  хвилині мовчання, вшанувавши пам'ять загиблих на полях битв Захисників – наших земляків.

 

Ми пам’ятаємо кожного героїчно полеглого оборонця України, чекаємо і молимось за кожного бійця, який зараз відважно б’ється за Україну та кожного з нас.  

І поки наші воїни тримають небо над нами, маємо дбати про їхні родини, про сім’ї загиблих. Не забуваймо, якою невимовно високою є ціна волі та незалежності!

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора