Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В с.Конатківці завершено другу табірну зміну

Дата: 29.07.2023 07:55
Кількість переглядів: 100

Ось і завершилась ще одна табірна зміна літнього відпочинку дітей в селі Конатківці.

Завдяки плідній роботі релігійної організації Храму Святого Архистратига Михаїла Православної Церкви України (с.Конатківці), у співпраці з міською радою та меценатами вдалось організувати насичений та яскравий відпочинок юних жителів Шаргородської територіальної громади впродовж двох табірних змін.

На урочисте закриття другої табірної зміни, яке відбулось 28 липня, завітали: секретар міської ради Катерина Кедик, начальник відділу освіти і спорту міської ради Володимир Кутнік,  жителі села Конатківці та ін..

«Яскраві, веселі та щасливі дні, проведені у таборі, запам'ятаються дітям надовго. Сподіваюсь, що запалу позитивної енергії та яскравих вражень вистачить дітям до наступного літньо-оздоровчого сезону» - зазначила у своєму виступі Катерина Станіславівна. Вона подякувала усім, хто долучився та організації табору та робив відпочинок дітей змістовним, незабутнім та неповторним, побажала миру та злагоди.

Діти та їх наставники радували глядачів своїми виступами, дарували відчуття радості, надії та впевненості у щасливе і мирне майбутнє рідної України.

Під час урочистостей було організовано збір коштів на підтримку Збройних Сил України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора