Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працюємо задля Перемоги!

Дата: 31.07.2023 14:46
Кількість переглядів: 93

Сьогодні 523-й день війни в Україні. Збройні Сили України мужньо стоять на обороні нашої землі, за волю та незалежність. Ми сильні - тому  вільні, незламні - тому незалежні.

Так, 30 липня продовжився  марафон на підтримку Збройних Сил України «Об’єднуємося заради Перемоги».

Українська пісня, відома сьогодні всьому світові, вона є символом вільної,  сильної та нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Ми впевнені, що вже скоро наша пісня звучатиме по-новому: вона буде піснею України, яка перемогла.

У  благодійному марафоні цієї  неділі прийняли участь, як завжди, наш муніципальний духовий оркестр Шаргородської міської ради під керівництвом  Павла Чайковського; солісти   центру культури і дозвілля: Олександр Затурський, Любов Шевчук,  Любов Самборська та Тетяна Янчурська, які своїми піснями, не залишили байдужими людей, що з захопленням та вдячністю слухали твори у їхньому виконанні.

Також, до марафону, вкотре, доєднався сімейний дует у складі Дениса та Інни Главацьких, які зуміли підняти настрій слухачам, запаливши вогонь у їхніх серцях, своїм неповторним  та душевним виконанням пісень.

Спільними зусиллями було зібрано 12 280 грн..

Щиро дякуємо всім, хто кує перемогу на своїх фронтах, за вашу підтримку та небайдужість, адже, рука, простягнута у важку хвилину, запам’ятовується на все життя. Дякуємо усім тим, хто  допомагає Батьківщині «вижити» у ці нелегкі часи. Дякуємо усім, хто долучився до благодійного марафону.

Від серця й до серця – одна Україна,

Козацький ще дух у нас всіх не погас,

Сьогодні не впадемо ми на коліна

В складний, непростий для нас усіх час!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора