Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди Дня Державного Прапора України над Шаргородщиною урочисто піднесено Український Стяг

Дата: 23.08.2023 14:39
Кількість переглядів: 116

Українська  державо, синьо-жовті стяги над тобою – то кольори нашої свободи та незалежності. В сьогоднішній день ми особливо відчуваємо нашу єдність із незаперечною вірою, що ми переможемо у боротьбі за свободу, за незалежність, за право будувати майбутнє на власній, Богом даній землі.

Сьогодні, 23 серпня, в Шаргородській територіальній громаді відбувся урочистий захід під час якого, в момент звучання Державного Гімну України, в небесну блакить було піднесено Державний Прапор України. Цю почесну місію здійснили: учениця 3 класу Шаргородського ліцею №2 Марія Фурман; член збірної України, багаторазовий чемпіон України та кубків України з грепплінгу, панкратиону, дзюдо, призер чемпіонату світу Арарат Оганесян; гість міста Шаргород, внутрішньо переміщена особа Анатолій Помалюк; головний сержант Збройних Сил України Вадим Шевчук.

Також учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх борців за незалежність України у всі часи її історії.

З нагоди свята, до присутніх звернувся міський голова Володимир Барецький, який зазначив, що кожен з нас має усім серцем цінувати символи української державності та берегти незалежність України, а також побажав усім здоров’я, радості та миру.  

До пам’ятника Т.Г.Шевченку було покладено квіти.

Здавалося, що час уповільнив свій плин, відчувалась гордість за кожного патріота України, за рідну державу, яку неодмінно вбережемо від  ворога та відбудуємо.

Слава Україні та її Героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора