Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шануймо полеглих та допомагаймо нашим воїнам наближати Перемогу!

Дата: 29.08.2023 08:20
Кількість переглядів: 89

Вчора, 28 серпня 2023 р., до щоденної хвилини мовчання за загиблими воїнами-Героями, участь у якій беруть працівники міської ради, долучились народний депутат України Лариса Білозір та воїн Збройних Сил України, кавалер двох орденів «За мужність» Василь Івасько.

У тихій журбі, під звуки метронома, було чутно, як б’ються серця присутніх. І так щоразу. Кожен, вшановуючи пам'ять полеглих українських воїнів, сподівається, що вже настане край смертям українських патріотів. Усі ми віримо, що найближчим часом ворог буде розбитий і наші воїни живим та неушкодженими повернуться додому з омріяною перемогою.

Лариса Миколаївна, звертаючись до присутнього Василя Іваська, зазначила, що наші воїни – це найсильніша армія світу, а кожен українець зараз, або несе службу в ЗСУ, або працює для ЗСУ. Лариса Миколаївна передала для захисників дрон, який допомагатиме їм знищувати ворога.

Міський голова Володимир Барецький констатував, що міська рада постійно приділяє увагу питанню допомоги нашим воїнам, кошти спрямовуються для забезпечення наших оборонців, лікування та реабілітацію поранених, тощо.  Очільник громади запевнив,  що ця робота продовжуватиметься і надалі.

Василь Івасько подякував Ларисі Миколаївні, Володимиру Івановичу та усім шаргородцям за підтримку та допомогу бійцям.  По-особливому з його вуст звучать слова про те, що Україна переможе, бо він, разом з побратимами щоденно, щохвилинно ведуть титанічну боротьбу з ворогом, знають і на собі відчувають справжню ціну свободи та миру.

Тож працюємо далі для перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора