Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти наших захисників відпочиватимуть в Угорщині

Дата: 29.08.2023 09:17
Кількість переглядів: 84

Наші українські воїни тримають оборону та ведуть важку боротьбу на усіх лініях фронту, щоб визволити Україну від ворога. На передовій битва не припиняється а ні на мить.

А тут, в тилу, наше завдання дбати про допомогу нашим ЗСУ, піклуватись про їхні родини, допомагати сім’ям загиблих Героїв. Особлива увага прикута до підростаючого покоління.

Саме тому міською радою організовано відпочинок дітей наших загиблих воїнів та дітей, батьки яких наразі боронять державу від ворога.

Вчора 45 юних жителів Шаргородщини вирушили у туристичну поїздку до Угорщини. Їх супроводжують 5 дорослих: культпрацівник, учителі, медики.

Діти 14 днів відпочиватимуть  на озері Балатон, де на них чекають: чудовий пляж, цікаві екскурсії, спортивні змагання, дитячі розваги та спільна молитва.

Дана поїздка стала можливою завдяки плідній співпраці Шаргородського міського голови  із благодійною релігійною організацією «Карітас». Саме ця організація забезпечує цікавий змістовний відпочинок та бере на себе переїзд усіх діток до місця призначення.

Гарного вам відпочинку, дорогі шаргородці!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора