Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщину другий день поспіль прийшла трагічна звістка про загибель наших Героїв

Дата: 30.08.2023 11:18
Кількість переглядів: 358

Нестерпно боляче  повідомляти про загибель ще одного нашого  воїна на фронті. Пекучий і гіркий смуток знову чорним крилом торкнувся нашої громади.

На фронті загинув боєць Національної Гвардії України, житель міста Шаргород Матвієць Володимир Павлович, 21.05.2002 року народження.

Молодий та перспективний, сильний, упевнений у собі Володимир, був у самому розквіті життя, будував плани на майбутнє. Проте цим планам не судилося здійснитися.

Старший солдат, водій кулеметного відділення кулеметного взводу батальйону спеціального призначення Володимир Матвієць брав участь у боях в найгарячіших точках фронту з самого початку війни. Пропри свій молодий вік, був надзвичайно вмотивованим бійцем, добре знав ціну волі рідної України, був надійним побратимом та другом.

Молоде життя вірного та відважного патріота України обірвалось 28 серпня 2023 року під час виконання  ним бойового завдання в районі населеного пункту Кремінна Луганської області. Йому навіки залишився 21 рік.

На жаль, словами неможливо загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике горе.  

Виконавчий апарат міської ради висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу тяжкої непоправної втрати. Поділяємо горе рідних, схиляємо голови в глибокій скорботі…

Вічна пам'ять та слава!

Герої не вмирають!

Про місце та час поховання бійця буде повідомлено додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора