Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській громаді, у День знань, урочисто пролунав перший дзвінок

Дата: 01.09.2023 18:15
Кількість переглядів: 118

Сьогодні, попри воєнні дії в нашій країні, заклади освіти Шаргородської громади відкрили свої двері для школярів.  До оновлених класів прийшли 2537 юних шаргородців. З цікавістю та хвилюванням за шкільні парти сіли першокласники.

Шаргородський міський голова Володимир Барецький  завітав сьогодні до Гибалівської гімназії, де 8 дітей вперше переступили шкільний поріг. Навчальний заклад прийняв у своїй обійми, як місцевих дітей, так і дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

 Цікавим, змістовним та надзвичайно зворушливим видався захід. З особливою шаною та увагою присутні слухали виступ воїна ЗСУ, внутрішньо переміщену особу, жителя села Гибалівка Олексія, який отримав поранення у бою з ворогом, проте має «гаряче серце» та потужну віру в перемогу українського народу.

Звичайно, найголовніше на сьогоднішній день – це безпека усіх учасників навчального процесу. В усіх освітній закладах громади облаштовано укриття. Проте усі ми сподіваємось, що найближчим часом на українську землю прийде довгоочікуваний мир і на обличчя нашої молоді знову повернеться щира дитяча усмішка.

 

Також вчора я підписав розпорядження №37 «Про фінансування (компенсацію) витрат, понесених працівниками закладів освіти при проходженні профілактичних медичних оглядів у 2023 році з міського бюджету». Міською радою вишукано резерви з метою відшкодування витрат  працівникам, які при проходженні обов’язкового профілактичного медогляду, здійснювали оплату необхідних медичних послуг за власний рахунок.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора