Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять! На війні загинув наш земляк, воїн ЗСУ Олександр Китасюк

Дата: 04.09.2023 11:57
Кількість переглядів: 431

На превеликий жаль, додому з фронту живим та здоровим не повернеться ще один наш захисник, воїн Збройних Сил України  Олександр Китасюк, 01.09.1973 року народження, з села Носиківка.

Жорстока та кривава війна з окупантом щодня забирає життя найкращих представників української нації... Водій-електрик протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки, сержант Китасюк Олександр Михайлович ніс військову службу з грудня місяця 2022 року.

Життя захисника обірвалося 2 вересня 2023 р., у віці 50 років. Він загинув у боротьбі з ворогом біля села Микільське Херсонської області. Наш Герой залишився відданим військовій присязі на вірність українському народові.

Китасюк Олександр Михайлович народився в селі Носиківка, тут навчався у школі. Працював у місцевому сільськогосподарському підприємстві.

Олександр разом з дружиною Тетяною виховував доньку та сина, Бог обдарував онуками. Та, на жаль, війна відібрала Олександра у сім’ї, оборонця  – у кожного з нас.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого воїна з приводу непоправної втрати. На жаль, словами неможливо загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике горе.

Вічна пам'ять і слава українському воїну!

Герої не вмирають!

Про місце та час поховання Олександра буде повідомлено додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора