Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти наших захисників-Героїв відпочивали в Угорщині

Дата: 11.09.2023 16:45
Кількість переглядів: 160

45 дітей Шаргородської громади, батьки яких захищали та захищають Україну від ворога,  повернулись з двотижневого відпочинку в Угорщині. Сьогодні  діти благополучно прибули додому. Весь цей час з ними перебували супроводжуючі.

Екскурсії, тренінги, спортивні ігри, спільна молитва та багато-багато іншого допомагало дітям відволіктись від сьогоднішніх воєнних реалій, відчути себе в безпеці, взяти заряд позитивних емоцій,  якими поділяться з рідними.

Діти наших захисників відвідували  різні міста, історичні пам’ятки, храми, замки, музеї, театралізовані шоу, брали участь у розважальних заходах, футбольних та шахових турнірах, купались в озері Балатон й термальних водах, тощо.

Завершальним акордом поїздки стала церемонія закриття табору, яка пройшла під гаслом «Я люблю Україну!». На згадку про відпочинок організатори  відзначили усіх дітей пам’ятними грамотами та солодкими подарунками.   

Під час сьогоднішньої  зустрічі, було надзвичайно приємно спостерігати за емоціями дітей. Вони весь час гомоніли, хотіли поділитись побаченим. Їх радісні обличчя та яскравий блиск в очах мотивує та надихає на подальшу працю.

Висловлюємо щиру подяку нашим благодійникам – релігійній організації «Карітас» за максимальне піклування про дітей, милосердя, допомогу й таку потрібну в наш важкий час підтримку.

Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора