Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась 31 сесія міської ради 8 скликання

Дата: 14.09.2023 14:40
Кількість переглядів: 215

13 вересня 2023 року, відбулась тридцять перша сесія міської ради 8 скликання.

На початку роботи сесії депутати та запрошені хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у війні земляків - оборонців України.

Відбулась церемонія нагородження окремих волонтерів Шаргородщини за благодійну діяльність та допомогу Збройним Силам України.

На порядок денний сесії міської ради було винесено 35 питань. Основні з них:

- Про затвердження Антикризового плану реагування на випадок припинення газопостачання, електропостачання та надання телекомунікаційних послуг 2023-2024 років у Шаргородській територіальній громаді Вінницької області;

- Про  затвердження схеми санітарного очищення Шаргородської територіальної громади

- Про відкриття інклюзивного класу та введення посади асистента вчителя у Копистиринській гімназії

- Про затвердження Положення  про стимулювання обдарованих дітей, молоді та їх наставників Шаргородської територіальної громади за досягнуті успіхи у навчанні, спорті та творчій діяльності;

- Про затвердження звіту поліцейського офіцера громади та ін..

Одним із перших питань депутати розглянули та прийняли рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Шаргород»». Ця відзнака була вручена Боярській Ганні Іванівні – письменниці, члену спілки слов’янських письменників України, жительці міста Шаргород.

Обговоривши питання, які стосувались внесення змін до бюджету Шаргородської міської територіальної громади, депутатами прийнято відповідні рішення.

 

Також депутатами прийнято рішення «Про матеріальну підтримку сімей загиблих Захисників України», відповідно до якого СІМ’ЯМ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ буде виділено 50000 грн. для встановлення надгробних пам’ятників, для надання допомоги на опалювальний період СІМ’ЯМ ЗАГИБЛИХ ТА ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ буде виділено з міського бюджету по 10 000 гривень на сім’ю.

 

Було розглянуто ряд проектів рішень, які стосувались земельних відносин.

Усі бажаючі мали можливість ознайомитись з роботою сесії в онлайн режимі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора