Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородська громада втратила захисника України Віталія Понька

Дата: 16.09.2023 11:09
Кількість переглядів: 400

Українські воїни щодня, щохвилини ведуть важку, але потужну боротьбу з ворогом на всіх напрямках фронту, виганяючи окупанта з нашої України. Однак кожен сантиметр рідної землі визволяється надзвичайно великою  ціною. Війна продовжує забирати життя найкращих українців.

На Шаргородщину знову надійшла трагічна звістка. У бою за волю і незалежність України загинув наш земляк – командир протитанкового відділення взводу вогневої підтримки десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону, сержант Понько Віталій Петрович, 19.07.1993 року народження, з села Гибалівка.

У квітні 2022 року Віталій вступив до лав Збройних Сил України, де він гідно і самовіддано ніс військову службу. У бою з ворогом молодий захисник загинув 15 вересня 2023 року на Донеччині, поблизу населеного пункту Новомихайлівка, захищаючи Батьківщину.

Рідні, друзі та усі, хто знав захисника згадуватимуть його як товариську, надійну та щиру  людину. Для побратимів він був тим, хто не залишить у біді, надійною та братською опорою.  

Шаргородська громада глибоко сумує із приводу загибелі Віталія.

Ми співчуваємо і розділяємо невимовний біль рідних, хоча рани у їх серцях, на жаль, не загоються, навіть з плином часу.

Вічна пам'ять!

Герої не вмирають!

 

Про місце та час поховання бійця буде повідомлено додатково.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора