Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Приклад, гідний для наслідування

Дата: 19.09.2023 08:23
Кількість переглядів: 91

Після чудового ремонту хореографічної зали, відновила свою роботу зразкова дитяча студія естрадного танцю «ROYAL DANCE» комунальної організації «Шаргородський центр культури і дозвілля» міської ради, керівником якої є чудовий фахівець Тетяна Винокур.

Сьогодні зала сяє яскравими фарбами, виблискує разом із сонячними променями, віддзеркалює багаточисленні кубки, які отримала студія за 10 років своєї творчої діяльності. В  цю красу вкладено любов, душу, небайдужість, фінансову підтримку та власні сили.  Саме з  ініціативи Тетяни Сергіївни,  її наполегливості, настирливості,  було зібрано необхідні  кошти. Керівник колективу зверталась до усіх, в першу чергу до батьків, не байдужими були й підприємці.

Допомагала і міська рада. Сесією міської ради було виділено  кошти в сумі 75  тис. грн. на будівельні матеріали.

Багато праці вкладено у приміщення, ще й роздягалку відремонтували. То ж ми сподіваємося, що в оновленому  приміщенні ще краще будуть проходити репетиції, і наші дітки і надалі здобуватимуть  перемогу, в чому ми бажаємо їм успіхів. Юні шаргородці заслуговують на краще, на належний простір для подальшої творчості.

Підсумовуючи, хочеться сказати, що лише спільними зусиллями влади, бізнесу, батьків, меценатів зроблено гарну справу.

Цей приклад гідний для наслідування усім, хто ще очікує… 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора