Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина провела у вічність воїна Збройних Сил України Віталія Понька

Дата: 20.09.2023 19:40
Кількість переглядів: 212

Учора жителі Шаргородської громади зустрічали живим коридором тіло загиблого воїна ЗСУ, сержанта Віталія Понька, 1993 року народження, з с.Гибалівка.

За покликом серця, у квітні минулого року молодий чоловік вступив до лав ЗСУ, не зміг залишатись осторонь, коли ворог приніс війну на рідну землю.  

Віталій Петрович проходив військову службу на посаді командира протитанкового відділення взводу вогневої підтримки десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону. 15.09.2023 року,  під час виконання бойового завдання на Донеччині, оборонець України загинув.

Сьогодні, 20 вересня 2023 року, рідні, побратими, односельчани, міська влада, духовенство  провели в останню дорогу полеглого бійця. Поховали воїна, з військовими почестями, на Алеї Героїв Шаргородського кладовища.  

Усі, хто знав Віталія, запам’ятають його щирою людиною, вірним другом, люблячим сином та братом, а ще - відважним воїном та надійним бойовим побратимом, справжнім патріотом рідного краю.

Неможливо усвідомити горе, яке ворог продовжує приносити на нашу землю. Важко  хоронити наших захисників. Кожен з них, ще не все зробив, не все сказав, не все прожив. Смерть кожного з них руйнує не тільки життя людини, а й життя цілої родини, цілої громади. Ми завжди будемо в неоплатному боргу перед нашими воїнами, бегтимемо пам'ять про кожного, хто ціною власного життя, врятував Україну.

Вічна пам'ять!

Герої не вмирають!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора