Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває відбір кандидатів на службу до Національної поліції України

Дата: 22.09.2023 15:34
Кількість переглядів: 277

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області на постійній основі триває відбір кандидатів на службу в поліцію із зайняттям вакантних посад в підрозділи поліції особливого призначення «САФАРІ», «ЦУНАМІ», «ЛУГАНСЬК» в складі Департаменту поліції особливого призначення «об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «ЛЮТЬ», зокрема, на даний час  оголошено конкурсний набір на 2 вакантні посади, з них:

- 1 інспектор батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця»;

- 1 поліцейський батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця».

Для участі у конкурсі майбутнім кандидатам в першу чергу необхідно заповнити онлайн анкету, яка розміщена на інформаційному порталі КАДРІВ  НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ (https://nabir.np.gov.ua). 

ПРИЙОМ АНКЕТ ТА ДОКУМЕНТІВ ТРИВАЄ

З 18 ВЕРЕСНЯ ДО 27 ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ 

Після чого, у визначений строк подати необхідні документи до ГУНП у Вінницькій області, за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 10,  каб. №111. Інформація про порядок проведення конкурсу, вимоги до кандидатів, розмір грошового забезпечення зазначена на вищевказаному сайті.

За більш детальною інформацією звертатись до працівників сектору кадрового забезпечення Жмеринського районного відділу поліції за контактним телефоном: 0682319698.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора