Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Шаргородської міської ради

Дата: 25.09.2023 16:48
Кількість переглядів: 151

Сьогодні, 25 вересня 2023 року, під керівництвом міського голови Володимира Барецького відбулось засідання виконавчого комітету.

Було розглянуто 22 питання порядку денного. Значна  частина проектів рішень стосувалась захисту прав та законних інтересів дітей.

Прийнято рішення щодо надання одноразової адресної грошової  допомоги жителям громади, які звернулись із відповідними заявами до міської ради, а також надання  грошової допомоги сім’ям загиблих (померлих), зниклих безвісти Захисників України з бюджету Шаргородської міської територіальної громади.

Розглянуто та прийнято рішення щодо внесення змін до бюджету Шаргородської міської територіальної громади на 2023 рік та виділення коштів на оплату окремих товарів і послуг.

На сьогоднішньому засіданні виконавчим комітетом прийнято рішення щодо співфінансування ремонту доріг Шаргородської територіальної громади. Мова йде про дорогу «Плебанівка –Перепільчинці». Фінансування 50% вартості даного проекту забезпечує ФГ «Плебанівський сад». Від даного господарства кошти в сумі 50 тис. грн. уже надійшли на спеціальний рахунок бюджету Шаргородської  міської ради «Цільові фонди».

Під час розгляду питань порядку денного було заслухано інформації осіб, відповідальних за вказані напрямки роботи.   

Підсумки засідання підвів міський голова Володимир Барецький.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора