Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародна підтримка надзвичайно важлива для нашої держави

Дата: 28.09.2023 14:52
Кількість переглядів: 126

В рамках робочої поїздки до дружньої Польщі вчора міський голова Володимир Барецький зустрівся із заступником Президента міста Замость Петром Оріховським. Ця зустріч планувалась ще у мирний час, проте війна внесла у графіки роботи свої корективи.

Представників України тут зустрічають надзвичайно тепло та щиро. Під час розмови говорили про підтримку українського народу польською стороною. Володимир Іванович подякував за допомогу нашій країні та Шаргородщині зокрема, запросив відвідати наш мальовничий край.

Серед головного, з паном Петром Оріховським обговорювали також питання щодо співпраці в частині відновлення палацу Замойських (м.Шаргород). В цьому напрямку працюватимемо разом.  

 

Сьогодні робота на міжнародному саміті “World for Ukraine 2023” («Світ для України»), у польському місті Жешув, продовжується. Це досить важлива для нашої держави подія, яка спрямована на надання підтримки Україні. В саміті беруть участь представники урядів, муніципалітетів, благодійних організацій, підприємств з України, країн Європи та ін.. Обговорюються актуальні питання гуманітарного, соціального та економічного напрямків, приймаються спільні рішення.

Працюємо далі...

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора