Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч із закордонними партнерами

Дата: 02.10.2023 10:32
Кількість переглядів: 107

Саме про партнерство та співпрацю йшла мова під час зустрічі міського голови Володимира Барецького  з мером Кальварії Зебжидовської, доктором філософії, інженером Августином Орманти, яка відбулась в час перебування на саміті у Польщі.

Це не перший візит Володимира Івановича до міста Кальварія Зебжидовська. Саме тут знаходиться Хресна Дорога, каплиці якої стали архітектурним натхненням нашого Санктуарію Страстей Господніх.  

Під час розмови з мером мальовничого польського міста обговорювали питання в контексті економічної та гуманітарної допомоги Шаргородській громаді. Особливу увагу приділено культурному та релігійному питанням, адже в цьому напрямку наші міста дещо схожі.

Міський голова подякував нашим польським друзям за допомогу українцям, які, втікаючи від війни, оселились у Польщі, а також запросив відвідати Шаргородський край.

У підсумку було домовлено про ще одну зустріч з перспективою підписання угоди про партнерство та співпрацю між Шаргородською територіальною громадою та містом Кальварія Зебжидовська.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора