Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Марафон: "Об’єднуємося заради Перемоги"

Дата: 16.10.2023 14:42
Кількість переглядів: 131

Ніхто, а ні на мить, не сумнівається, що війна закінчиться Перемогою України, що ми переможемо у цій боротьбі, тому, що жодна сила на землі не може здолати патріотизм мільйонів українців. Наша віра у перемогу міцна й непохитна. Ми воюємо не заради ненависті до нашого ворога, а через любов до своєї Батьківщини та близьких. Віримо в Україну! 

Працюємо на благо України та її майбутнього. Тому, з метою підтримки воїнів Збройних Сил України, 15 жовтня 2023 року, на площі перед супермаркетом «Коровай»  було  продовжено  проведення  благодійного  марафону  «Об’єднуємося заради Перемоги».

Цього разу до нашого благодійного марафону долучились солісти будинку культури с. Перепільчинці:  Максим Красінський, Анастасія Московкіна, що приїхала до нас з Харкова і тимчасово проживає в селі, Наталія, Богдана та  Дарина Гринь, Альбіна Гончар; солісти Шаргородського центру культури і дозвілля Любов Шевчук, Тетяна Янчурська, Роман Підпалюк та Олександр Затурський  і незмінний учасник всіх заходів – муніципальний духовий оркестр КО «Шаргородського  центру культури і дозвілля» Шаргородської міської ради, керівником якого є Павло Чайковський.

Усі зібрані кошти, а це 13 тис. 600 грн., будуть передані матері нашого захисника із с. Копистирина для придбання автомобіля військовим.

Допомога нашим бійцям – це найактуальніше питання сьогодення.

Дякуємо усім тим, хто допомагає Збройним Силам у ці нелегкі часи! Дякуємо усім тим, хто приходить, щоб підтримати цю акцію!

Слава Україні! Героям слава!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора