Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заволовичу Йосипу Григоровичу сьогодні 70!

Дата: 21.10.2023 10:15
Кількість переглядів: 161

Наш славний земляк, меценат, вірний друг Йосип Григорович Заволович відзначає сьогодні свій ювілей!

Йосип Григорович народився в селі Гибалівка, тут пройшло його дитинство та юність. Після закінчення навчального закладу він деякий час працював на Шаргородщині.

По завершенні навчання  в Уманському сільськогосподарському інституті був направлений на роботу до Чернівецького технічного комбінату головним агрономом. Від того часу і пов'язав свою долю з Буковиною.

Та протягом усього часу і по сьогодні не полишає зв'язок з рідною Шаргородщиною.

Йосип Григорович постійно відвідує свою родину, сестер Броніславу та Розалію, тітку Поліну, дбає про їхнє здоров’я, добробут, приймає активну участь у житті Шаргородської громади, багатьом людям допоміг з лікуванням. Великий меценат, саме за його безпосереднього сприяння  у місті Шаргород відбувся благодійний концерт заслуженого артиста України Михайла Грицкана. Він  не залишається осторонь духовної сфери рідного краю - є учасником будівництва Хресної Дороги.

Йосип Заволович завжди відгукується на прохання про допомогу землякам. Так було в час поїздки дітей наших захисників на відпочинок. Саме ним було організовано харчування дітей  у дорозі.  

Перелік його тихих та добрих справ можна ще довго продовжувати.  

Тож, зі славним ювілеєм, дорогий земляче, дорогий друже! Бажаємо здоров’я, добробуту та успіху! Нехай  рідні наповнюють енергією та позитивом, а оточуючі люди будуть надійними та щирими!  

Радості, Божої благодаті  й миру!    

З повагою,

Міський голова 

Володимир Барецький

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора