Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спочивай у мирі, Владиславе, вірний сину українського народу

Дата: 22.10.2023 21:31
Кількість переглядів: 197

Сьогоднішнього трагічного дня Шаргородщина проводжала в останню путь двох своїх синів, воїнів Збройних Сил України. В селі Писарівка, на місцевому кладовищі сьогодні прощались з військовослужбовцем, воїном ЗСУ,  солдатом Владиславом Павловичем Куцаком.

Владислав був турботливим сином та братом, вірним другом, щирою та доброю людиною. Вірив, що Україна неодмінно відстоїть своє право на свободу та незалежність.

28-річний Владислав Куцак, незважаючи на досить молодий вік, був гордістю для своїх побратимів. Він завжди з легкістю виконував доручені йому завдання, адже вже мав бойовий досвід, який здобув   під час служби у зоні проведення АТО/ООС. В час повномасштабного вторгнення ворога в Україну Владислав, а ні на мить не вагаючись, не випускаючи зброю з рук, ще з більшим натиском та наполегливістю продовжив захищати рідну землю від окупанта. 

На жаль, 18 жовтня 2023 року серце Владислава перестало битися. Ця трагічна звістка прийшла до нас з Донеччини. А сьогодні, до домівки захисника та Храму, у якому відбулась прощальна панахида, аби віддати останню шану бійцеві, прийшли рідні та близькі, однокласники, побратими, міська влада, односельчани та усі, хто його знав.

На Писарівському  кладовищі, під звуки Державного Гімну України, рідні та усі ми попрощалися з Владиславом.

Знову втрати! Гірко та несправедливо втрачати найкращих наших людей, наших Героїв. Сльози  й  жаль знову огортають кожного з нас, у серця гостим лезом врізаються  біль та розпач.

Збережімо пам'ять про кожного нашого Героя, який відійшов у вічність,  який тримав над нами небо та стояв на варті незалежності України до останнього подиху.

Спочивай у мирі, славний наш захисник! Вічна пам'ять!

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора