Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наш земляк, АЗОВець Володимир Матвієць спочиватиме вічно на рідній Шаргородській землі

Дата: 22.10.2023 22:02
Кількість переглядів: 275

Про загибель жителя міста Шаргород, старшого водія кулеметного відділення батальйону спеціального призначення Національної Гвардії України, АЗОВця Володимира Матвійця стало відомо ще 28 серпня 2023 року. Проте тільки зараз батьки та уся Шаргородська громада мали можливість гідно провести бійця в останню путь та  попрощатись.

З перших днів повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю Володимир Павлович, за покликом серця, пішов на фронт. Хоч на той час йому виповнилось всього 19 років і він мав право залишатись вдома з рідними.

Хлопець був, як кажуть, справжнім, не за роками відповідальним та мужнім. Усі, хто знав Володимира запам’ятають його життєрадісною,  доброю і надзвичайно світлою людиною.

На фронті завжди був у рядах тих, хто виконував складні та відповідальні завдання, пліч-о-пліч зі своїми побратимами перебував на передових позиціях, завжди був готовий прийти на допомогу, чого б йому це не коштувало.

Сьогодні, 22 жовтня, рідні, друзі, побратими, міська влада, духовенство та мешканці Шаргородської громади провели в останню дорогу полеглого Героя живим коридором, живі квіти встеляли дорогу, по якій рухалась жалобна процесія.

Душа Володимира Матвійця знайшла вічний спокій на рідній Шаргородській землі, а його тіло поховане на Алеї Героїв, поряд з побратимами, оборонцями Української Держави.

Важко знайти слова, які могли хоча б на хвилинку пригнітити горе рідних та близьких полеглого бійця.

Неможливо усвідомити усі жахіття війни, ніяк не пояснити того, що переживає наша країна. Незмога осягнути і повірити в те, що на кладовищах майорить така величезна кількість скорботних Державних Прапорів! Ніколи цього горя  не пробачимо ворогові!

Вічна пам’ять і слава українському воїну!

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора