Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять воїну Національної Гвардії України Геннадію Ковальському

Дата: 26.10.2023 14:01
Кількість переглядів: 251

З глибоким сумом повідомляю трагічну звістку з війни. Окупант, який увірвався  на нашу землю, забрав життя світлої та щирої людини, нашого земляка, бійця Нацгвардії України Ковальського Геннадія Васильовича, 13.04.1985 року народження, з села Копистирин.

23 жовтня 2023 року, під час виконання бойового завдання,  такелажник евакуаційного відділення взводу технічного обслуговування озброєння та військової техніки батальйону оперативного призначення  Національної Гвардії України, старший солдат Ковальський Геннадій Васильович, на жаль, загинув. Ворог обірвав  його життя під час бою в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Геннадій Васильович  вірно та самовіддано служив українському народу,  був надійною опорою для побратимів та кожного з нас. У бою був незламним, бо прагнув вибороти для рідної землі волю та мир, був переконаний, що саме він має захистити від ворога свою родину та свою країну.

Кожен, хто знав Геннадія назавжди запам'ятають його відважним, добрим та позитивним чоловіком, щирою та світлою людиною.

Висловлюємо щирі співчуття рідним  полеглого воїна, хоча неможливо віднайти слова, які б приглушили біль в їхніх серцях. Сумуємо разом з ними.

Для жителів Шаргородської громади загибель воїна – це особиста гірка втрата. Ми завжди будемо в боргу перед Героями, вшановуватимемо  й пам’ятатимемо їх подвиг.

Царство Небесне і вічна слава патріоту рідного краю!

Герої не вмирають!

Про час та місце поховання бійця  буде повідомлено додатково.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора