Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Шаргородській міській територіальній громаді призначено нового начальника відділу освіти і спорту міської ради

Дата: 01.11.2023 16:01
Кількість переглядів: 934

У Шаргородській міській територіальній громаді призначено нового начальника відділу освіти і спорту міської ради. Ним став Іванець Сергій Миколайович. Відповідне розпорядження сьогодні підписав міський голова Володимир Барецький.

Сергій Миколайович на освітянській ниві людина не нова. Має 22 роки праці в галузі освіти. За спеціальністю – вчитель історії та правознавства.  На початку своєї діяльності працював за фахом. Далі протягом десяти років очолював один із освітніх закладів Могилів-Подільського району. Дотепер працював на Шаргородщині - директором Лозівської гімназії Шаргородської міської ради.

Представляючи нового керівника галузі освіти Шаргородщини, міський голова зазначив, що дане рішення є виваженим та відповідальним, висловив переконання, що завдяки тісній співпраці та наполегливості галузь освіти  Шаргородщини зміцнюватиметься на краще та розвиватиметься. Констатував, що тільки спільно, працюючи в команді, вдасться зробити більше та вирішити чимало актуальних питань. Володимир Іванович  наголосив, що сьогодні, як ніколи, необхідно максимальну увагу приділяти підростаючому поколінню, робота із молоддю має завжди бути в пріоритеті.  

Володимир Барецький  подякував за багаторічну роботу та плідну співпрацю Кутніку  Володимиру Олексійовичу, який до сьогоднішнього дня працював на посаді начальника відділу освіти і спорту Шаргородської міської ради. «За час нашої спільної роботи доводилось вирішувати чимало питань, і не завжди ми були одностайними у шляхах їх вирішення. Проте ми завжди знаходили спільне рішення, працювали на позитивний результат. За це я Вам, Володимир Олексійович, щиро вдячний» - зазначив міський голова.

Новопризначений начальник відділу освіти і спорту Шаргородської міської ради Іванець Сергій Миколайович подякував за наданий аванс довіри за висловив сподівання на ефективну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора