Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Піклуймось один про одного

Дата: 03.11.2023 11:13
Кількість переглядів: 130

Сьогодні, 03 листопада 2023 року, відбулась робоча зустріч міського голови Володимира Барецького та начальника Шаргородського управління Жмеринської філії Вінницького обласного центру зайнятості Ніни Кушнір на якій обговорювалось питання продовження співпраці з організації громадських робіт із залученням безробітних на території Шаргородської громади.

В липні місяці цього року виконавчим комітетом міської ради було прийнято відповідне рішення та проведено ряд організаційних заходів.

Як результат - в селах Івашківці, Конатківці та Руданське,  протягом серпня-вересня 2023 року, 6 безробітних осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості, взяли участь в громадських роботах. Такі роботи були проведені в домогосподарствах громадян, що постраждали внаслідок бойових дій, сімей, члени родини яких загинули, постраждали та зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту або беруть участь у бойових діях.

Турбота про таку категорію жителів Шаргородської громади надзвичайно важлива. Тому робота в цьому напрямку продовжується.

Кожен, хто має бажання отримати або надати таку допомогу сім’ям, які цього потребують, може звернутись до Шаргородського управління Жмеринської філії Вінницького ОЦЗ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора