Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка рятівників Шаргородщини

Дата: 08.11.2023 14:53
Кількість переглядів: 101

Сьогодні міський голова Володимир Барецький зустрівся з начальником Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Русланом Шевчуком.

Під час зустрічі обговорювались питання щодо забезпечення підтримки 34-ої Державної пожежної рятувальної частини м.Шаргород.

«Наші працівники ДСНС завжди працюють на максимальну потужність, оперативно та якісно виконують свою роботу і люди їм за це вдячні. З свого боку ми повсякчас  намагаємось матеріально підтримувати пожежну частину. Проте вона все ще потребує покращення технічного оснащення» - наголосив під час зустрічі Володимир Барецький.

Саме про доукомплектування та оновлення автопарку шаргородської пожежної рятувальної частини йшла мова. Говорили предметно, і про фінансову підтримку наших рятівників, і про потребу в додатковому транспорті. Як результат – з придбанням двох одиниць  авто керівники з області пообіцяли допомогти. Підтримуватиме ДСНСників і міська влада.

Це важливий крок, адже з підвищенням оперативності реагування рятівників на надзвичайні ситуації, зростатиме  кількість збережених життів людей, а також  майна наших громадян.  

Міський голова та головний рятувальник області обговорили ряд інших важливих питань та домовились про подальшу співпрацю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора