Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники культури, учасники мистецьких колективів, всі ті, хто присвятив своє життя галузі культури!

Дата: 09.11.2023 08:17
Кількість переглядів: 139

Ні для кого не секрет, що я високо ціную ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни в нашій державі. Ваша діяльність – благородна справа. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожної душі, формуєте в людині почуття прекрасного, відкриваєте чисте живе джерело світової культури,  а зважаючи на реалії сьогодення – ще й забезпечуєте надійний тил, тримаючи високо стяги культурного фронту.

Ви робите нас дотичними до щемливих моментів спілкування з багатогранним мистецтвом нашого народу. Ваша праця завжди на виду: ви даруєте людям свято, допомагаєте бачити в житті все саме найкраще і цінне... Без вихідних і свят, з вогником в душі, але іноді й нотами печалі в серці працюєте для людей. Ви робите буденність привабливішою, добрішою і щасливішою, а сірим тонам сьогодення надаєте кольорових відтінків. Ваша праця живить і зміцнює надію народу на краще майбутнє.

Тож нехай ваша творча нива завжди буде встелена новими здобутками і високими досягненнями, вдячними слухачами та відвідувачами. Нехай колосяться лани плідною творчою працею та силою духу, рясно зростає щира віра у щасливе майбутнє рідного народу і нашої держави.

Довголіття вам і здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя в родинах, злагоди, миру і достатку.

З повагою,

Міський голова

Володимир Барецький

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора