Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сільськими дорогами Шаргородщини…

Дата: 09.11.2023 15:05
Кількість переглядів: 139

Питання стану доріг Шаргородської міської територіальної громади для мене ніколи не втрачало актуальності. А з приходом осені проблема будівництва та ремонту дорожнього покриття загострюється.

В Шаргородській громаді внутрішніх сільських доріг більше 2 тисяч кілометрів і всі вони мають бути кращими. В окремих селах твердого покриття на автошляхах не було роками. Особливо в Копистирині. Проте в цьому році завдяки спільним зусиллям ситуація змінилась.

За рахунок місцевого бюджету наразі в селі Копистирин прогрейдеровано та постелено щебінь і рінь на двох вулицях села, загальною протяжністю більше 2 км.. Плануємо висипати ще одну. Хоча, у спілкуванні з місцевими жителями, додатково надійшло ще кілька відповідних звернень.  Є над чим  працювати.

Приємно те, що до покращення стану доріг в селі долучались місцеві жителі, які приходили на допомогу працівникам КП «Комунсервіс». Не залишились осторонь представники місцевого бізнесу – дизельне пальне для техніки забезпечили керівники агроформувань Володимир Вакуляк, Василь Зацерковний, Сергій Токан, Олександр Кічмаренко.

Гуртом, у співпраці питання вирішуються краще.

Працюємо над вирішенням у Копистирині ще одного питання – відновлення водопостачання до місцевої школи, дитячого садка та частини домогосподарств. Проблема полягає у тому, що система водозабезпечення, яка була «зроблена» більше трьох років тому, стала непридатною для використання.

Наразі, за рахунок бюджету Шаргородської ТГ, повністю замінено 300 метрів водяної труби, і ще 200 м. буде прокладено найближчими днями. Водопостачання до освітніх закладів села та частини будинків місцевих жителів буде відновлено в повній мірі.

Звичайно, проблем у населених пунктах Шаргородської громади вистачає. Проте, по мірі можливості, ми намагаємось їх вирішити, врегулювати.

Працюємо далі…

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора