Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Конкурс! Оголошення про проведення конкурсу з визначення пасажирських перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування в межах Шаргородської міської територіальної громади

Дата: 15.11.2023 08:24
Кількість переглядів: 142

Виконавчий комітет Шаргородської  міської ради (далі – Організатор), відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 (далі – Порядок), а також на підставі рішення виконавчого комітету Шаргородської  міської ради від 30 вересня  2022 року № 174  «Про затвердження Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в межах Шаргородської міської територіальної громади» оголошує конкурс  з визначення пасажирських перевізників на  приміських  автобусних  маршрутах  загального користування в межах Шаргородської міської територіальної громади.

         1. Для участі в конкурсі перевізники-претенденти повинні подати окремо щодо кожного об'єкта конкурсу документи, визначені статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», за формами згідно із додатками  до рішення виконавчого комітету Шаргородської  міської ради від 30 вересня  2022 року № 174 «Про затвердження Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в межах Шаргородської міської територіальної громади»Документи для участі в конкурсі мають бути оформлені та укомплектовані, відповідно до діючих Умов.

Документи та зазначена в них інформація повинні бути достовірними станом на дату подання таких документів на конкурс і на дату проведення самого конкурсу.

         2. Автобуси, що пропонуються перевізниками-претендентами для роботи на вищезазначених об’єктах конкурсу, в тому числі і резервні, повинні відповідати наступним вимогам:

       2.1. бути зареєстрованими відповідно до вимог чинного законодавства України;

      2.2. використовуватись перевізником-претендентом на законних підставах та обліковуватись за перевізником в органі ліцензування як засоби провадження господарської діяльності, що відповідають ліцензійним умовам;

      2.3. перебувати в належному технічному стані;

      2.4. бути категорії М2, М3, класу А, І, ІІ;

      2.5. мати пасажиромісткість не менше 18 місць для сидіння;

      2.6. відповідати екологічним показникам  Євро-4 і вище.

      3. Відповідно до пункту 10 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 03.12.2008 року № 1081, Організатор встановлює вимогу щодо забезпечення роботи на об'єкті конкурсу транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості до 50 відсотків.

Бланки необхідних документів для участі в конкурсі та інформацію щодо об’єкта конкурсу можна одержати у загальному відділі виконавчого апарату міської ради (каб. № 105, вул. Героїв Майдану, 224, м. Шаргород, Жмеринський район , Вінницька  обл., індекс 23500).

Довідки з питань проведення конкурсу можна отримати за номером телефону: (096) 601 53 95 – Катерина Красножон, спеціаліст І категорії сектору правового забезпечення виконавчого комітету міської ради.

 Кінцевий строк прийняття документів для участі у конкурсі

 18 грудня  023 року

 Прийом документів для участі в конкурсі здійснюється за адресою: каб. № 105 (загальний відділ виконавчого апарату міської ради), вул. Героїв Майдану, 224, м. Шаргород, Жмеринський  район, Вінницька обл., інд. 23500. Режим роботи: понеділок – четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця з 08:00 до 15:45. У вихідні дні прийом документів не проводиться.

Початок засідання конкурсного комітету (розкриття конвертів (пакетів) № 2)   19 січня 2024  року 10 год. 00 хв. у залі  засідань Шаргородської  міської ради за адресою: вул. Героїв Майдану, 224,  м. Шаргород.

Плата за участь у конкурсі з визначення автомобільного перевізника  учасниками конкурсу  не вноситься.

Конкурсний комітет

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора