Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримка для освітян Шаргородщини

Дата: 14.11.2023 20:18
Кількість переглядів: 182

Сьогодні, 14 листопада, у Шаргородську громаду завітали голова Жмеринської районної військової адміністрації Інна Цимбал та її заступник, депутат обласної Ради Вадим Соляник. Метою візиту було вручення керівникам закладів дошкільної освіти боксів для раннього розвитку дітей від представництва міжнародного фонду UNICEF Ukraine.

У кожному боксі - розвиваючі та настільні ігри, зошити, книги та методичні посібники для вихователів, яких сьогодні потребує дошкілля. Тому й назва кожної коробки «НУМО, відкривай та розвивай». Бокс розрахований на 30 вихованців ЗДО. Дидактичні матеріали та ігри зацікавлять дошкільнят та підготують їх до майбутнього навчання в школі.

Очільниця району Інна Володимирівна наголосила, що дана акція відбувається за сприяння Сергія Борзова, голови Вінницької обласної військової адміністрації та народної депутатки Ірини Борзової, та які доручено їй особисто вручити дошкільникам громад. Вона підкреслила, що набори будуть цікавими й корисними для розвитку дошкільнят та допоможуть їм у навчанні. Загалом Жмеринський район отримав 111 коробок, які розподілено пропорційно до кількості дітей, що відвідували дошкільні заклади освіти в очному та змішаному форматі станом на травень 2023 року.

Освітяни вдячні за турботу та постійну підтримку, яку надає Дитячий фонд UNICEF Ukraine.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора